Over ons

 

 

Ons bedrijf

Wij richten ons vooral op het midden- en kleinbedrijf , bedrijven die hun personeel en/of relaties willen verrassen met een eigentijds en origineel pakket.

Wij hebben onze ‘roots’ in Twente, we kunnen ons echter voorstellen dat wanneer u met uw bedrijf in Zeeland gevestigd bent, u uw klanten niet met een Twents streekpakket wilt verrassen. Wij bieden voor heel Nederland diverse streekgebonden pakketten aan, hebben wij voor uw eigen streek nog geen pakket samengesteld, dan kunt u dit naar ons mailen. Wij zorgen er dan graag voor dat er een pakket wordt samengesteld voor uw gebied.

Er is veel belangstelling voor streekpakketten, er wordt steeds meer nagedacht over de omgeving.. Streekproducten kunnen een belangrijk onderdeel zijn om de identiteit van een bedrijf extra vorm te geven.

Wij als streekpakket.nl zijn zeer content met de positieve reacties op onze streekpakketten. De ontvangers zijn blij verrast met zoveel originaliteit hetgeen voor uw bedrijf kan spreken als een aanbeveling.

Graag komen wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek zoals dat gebruikelijk is in Twente. Heeft u andere idee�n, vertel ze ons, wij denken graag met u mee, wij leveren graag in overleg een passend pakket op maat.

Met vriendelijke groet,
Edith Smit

0
  0
  Winkelmand
  Je hebt nog geen steekpakket gekozenKies meer pakketten
   Calculate Shipping
   Apply Coupon